;
Legends of Rock Metallica - Present Danger, AC/DC - High Voltage(BE) en Guns N' Roses - Slash N' Roses
zaterdag 30 nov ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 20 | deur € 25
muziek | Grote zaal

LEGENDS of ROCK Tribute Tour komt voor een Monsters of Rock spektakel met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses XL.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen.

AC/DC by High Voltage (BE)
Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000).

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit.

Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ Roses
Slash N’ Roses is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N’ Roses maar ook songs van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij.


Avrotros Muziekcafé za 30 nov ‘19
Lavalu | Mid Air za 30 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify