LEGENDS of ROCK Tribute Festival AC/DC, Guns N' Roses en Metallica
zaterdag 11 dec ‘21
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Op zaterdag 11 december 2021 komt de internationale Legends of Rock Tribute Tour naar De Vorstin in Hilversum voor een waar rockspektakel.

AC/DC by High Voltage (BE/NL)

Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al bijna 20 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD.

De setlist bestaat uit alle grote hits als Highway To Hell, Let There Be Rock, Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip. Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Combineer dit met een explosieve rockshow en je krijgt gegarandeerd een memorabele avond!

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)

Slash N’ Roses XL brengt met een achtkoppige band alle wereldhits en beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses. Scheurende gitaren worden afgewisseld met mooi gezongen vocale harmonieën, melodieuze piano en synthpartijen.

Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses XL. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af!

Metallica by Present Danger (NL)

Present Danger is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. De band weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft ervoor gezorgd dat de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia heeft opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit.


Sjoerd van den Broek & The Grades vr 10 dec ‘21
X-Raiders za 11 dec ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify