;
Legends of Rock: Present Danger en Slash ’n Roses Gratis voor members!
vrijdag 10 feb ‘17
open: 20:00u | start: 21:00u
early bird € 10,50 | vvk € 13 | deur € 15,50
muziek | Podium de Vorstin

Op vrijdag 10 februari komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium de Vorstin in Hilversum voor een spetterende Rocknight met Metallica by Present Danger en Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ Roses. Wereldhits als ‘Nothing Else Matters’, ‘Enter Sandman’,  ‘Sweet Child O’Mine’ en ‘Paradise City’ zijn slechts enkele van de vele klassiekers die deze avond voorbij zullen komen.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

Metallica by Present Danger
Vanaf de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’. Dit werd een groot succes voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, de MEZZ Breda, de Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en PARADISO Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in stadion de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de Award van beste gitarist in ontvangst nemen. Sindsdien speelt Present Danger in het hoogste segment van de tribute festivals in de Benelux en Duitsland. De prijs voor het winnen van The Clash of the Cover Bands was onder meer de opname van een single met videoclip. Dit resulteerde zelfs in een tweetal single-opnames met de eigen nummers: Dark Visions / Alcohol en Iron Rain / Freeze To Death. Met beide single’s werd een MEGA Top 100 notering behaald in respectievelijk 2009 en 2010. Tijdens haar optreden in het prachtige Podium de Vorstin zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

GUNS N’ ROSES/SLASH BY SLASH N’ ROSES
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N’ Roses en aan de levende gitaarlegende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft.

Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

slash-n-roses-pers-2

LET OP: Deze avond is gratis voor Membercard-houders. Op vertoon van je kaart krijg je bij de kassa een gratis ticket. Kom wel op tijd, want vol = vol. 

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.
(Je kunt alleen contant betalen!)?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen>
?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen>
Avrotros Muziekcafé met o.a. The Royal Engineers! za 11 feb ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify