LEGENDS of ROCK Tribute Festival Muse, Queen & U2
vrijdag 21 okt ‘22
open: 19:30u | start: 20:15u
muziek | Grote zaal

Op vrijdag 21 oktober 2022 vindt een spectaculaire editie van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour plaats.

De beste internationale tributes van Muse by The MUSE Experience (NL/BE), Queen by Miracle (IT/NL/BE) en U2 by Bonavox zorgen voor een spetterend pop/rock-spektakel. Hits als Plug In BabyPsychoWe Will Rock YouBohemian RhapsodyWith Or Without YouVertigo en de beste albumsongs van deze wereldbands worden door de tributebands op indrukwekkende wijze vertolkt. Uiteraard ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

De Engelse superband Muse staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met het publiek. Zeker ook om hun ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen.

Queen by Miracle (IT/NL/BE)

Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim twintig jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de focus op de inhoudelijke muziek van Queen.

U2 by Bonavox

De Nederlands/Belgische formatie Bonavox weet U2, één van ‘s werelds bekendste en populairste bands, op een natuurgetrouwe wijze neer te zetten. De band is opgericht in 2022 en bestaat uit 4 gepassioneerde topmuzikanten die het publiek een zo realistisch mogelijke U2-sensatie wil laten beleven. De iconische stem van Bono, de unieke gitaareffecten van The Edge, de pompende basnoten van Adam Clayton en de strakke drums van Larry Mullen… Beleef de jonge jaren van U2 met o.a. de klassiekers I Will Follow en Electric Co en zing mee met de mega hits One, With Or Without You en Sunday Bloody Sunday. Bonavox staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit. Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent!

 

Dit is het verplaatste evenement van 10 september 2021. Kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen.


3JS zo 23 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify