LEGENDS of ROCK Tribute Festival Muse, Queen & U2
vrijdag 21 okt ‘22
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Op vrijdag 21 oktober 2022 vindt een spectaculaire editie van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour plaats.

De beste internationale tributes van Muse by The MUSE Experience (NL/BE), Queen by Miracle (IT/NL/BE) en U2 by In the Name of zorgen voor een spetterend pop/rock-spektakel. Hits als Plug In BabyPsychoWe Will Rock YouBohemian RhapsodyWith Or Without YouVertigo en de beste albumsongs van deze wereldbands worden door de tributebands op indrukwekkende wijze vertolkt. Uiteraard ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

De Engelse superband Muse staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met het publiek. Zeker ook om hun ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen.

Queen by Miracle (IT/NL/BE)

Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim twintig jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de focus op de inhoudelijke muziek van Queen.

U2 by In the Name of

In the Name of is uitgegroeid tot dé U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Dit is het verplaatste evenement van 10 september 2021. Kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen!


Jan Akkerman za 15 okt ‘22
The Three Degrees (US) vr 4 nov ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify