;
Legends Of Rock Muse, Queen & U2
vrijdag 10 sep ‘21
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour eert de groten der aarde.

Deze editie tributes van:

Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

De Engelse superband Muse staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met het publiek. Zeker ook om hun ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen.

Queen by Miracle (IT/NL/BE)

Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim twintig jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de focus op de inhoudelijke muziek van Queen.

U2 by In the Name of

In the Name of is uitgegroeid tot dé U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Dit is het verplaatste evenement van 30 januari 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 


Spectrum za 4 sep ‘21
Candy Dulfer za 11 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify