;
Licks & Brains | Tribute to Ray Charles Tribute to Ray Charles
zaterdag 06 jul ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 12,50 | deur € 15
muziek | Kleine zaal

Frank Montis en Licks & Brains brengen een speciale Tribute to Ray Charles. Verwacht op 6 juli een volle avond de bekende rhythm-and-blues op Hammondorgel, samen met een onwijze bak soul en jazz door de heren van Licks & Brains. ‘Hit the Road Jack’, ‘I Got a Woman’, ‘Georgia on my Mind’.

Licks & Brains
Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks & Brains. Een 18-man sterke bigband die Jazz, Funk, Soul, Hip-Hop en Latin weet te mengen tot een verfrissende mix. Dat allemaal onder leiding van Rolf Delfos, een van de beste alt-saxofonisten van Nederland. De band is bezig aan hun zesde album; ‘Electric Minds’, i.s.m. Bart Wirtz, Lucas Meijer, Oscar de Jong (Kraak & Smaak) en Eric Vloeimans. Ze hebben gespeeld van België tot China en van Zuid-Frankrijk tot Oegstgeest.

Frank Montis
Frank Montis maakt deel uit van Laura Vane & the Vipertones, het duo DelMontis en SPARK. Sinds 2014 versterkt Frank als toetsenist en componist de bekende formatie Gare Du Nord. Daarnaast vormt hij sinds 2016 met gitarist Anton Goudsmit en drummer Cyril Directie het trio Montis, Goudsmit en Directie.


Sunday Afternoon Jazz Ft. Carolina Dijkhuizen + Marc Mangin zo 7 jul ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify