Linde Schöne De charmante Linde van Nimma is terug!
zaterdag 01 okt ‘22
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Linde Schöne werd in 2014 als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark, en brak in 2016 vanuit het niets door met haar debuut ‘Liefde Van De Vloer’. In het jaar erop stond ze op festivals als Noorderslag, Paaspop en Lowlands, had ze vele mediaoptredens, werd ze genomineerd voor een 3fm Award (categorie: Beste Artiest) en een Edison (categorie: Best Alternative), en bracht ze opvolger ‘Linde Van Nimma’ uit.

Hierna werd het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum ‘Nog Heel Even’, wat wederom met lovende kritieken werd ontvangen. Op de achtergrond werkte ze ondertussen aan een tweede carrière als songwriter voor andere artiesten, waarbij ze nummers schreef voor onder andere Maan, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Kort na de release van het album ‘Nog Heel Even’ besloten Linde en Noah’s Ark om uit elkaar te gaan.

Inmiddels heeft ze haar nieuwe plek gevonden in de stal van PIAS. Er ligt al een hoop nieuw werk op de plank voor de wereld om te horen, waarvan “Zet Het Stop” het eerste wapenfeit is.

 


Soul Food vr 30 sep ‘22
Thijs Boontjes zo 2 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify