Live 2000 Vandaag met odes aan Neil Young en Creedence Clearwater Revival
donderdag 29 dec ‘22
open: 14:30u | start: 14:30u
muziek | Live 2000-tent - Marktplein

Hilversum ademt van 27 tot en met 30 december muziek tijdens Live 2000. In de tent op het marktterrein kun je genieten van odes aan artiesten uit de Top 2000.

Vandaag zijn er optredens van:

14.30-15.30 – Theatercafé Muze

Theatercafé Muze opende in mei haar deuren voor iedereen die houdt van lekker eten en laagdrempelig entertainment. Van comedy avonden, pubquizen, dragshows, live muziek, kleinkunst tot theater. Vandaag een voorproefje wat je op hun podium kan vinden. Verwacht muziek, cabaret, kleinkunst en met als thema ‘Ode aan de popmuziek’.

17.00-18.30 – Neil Young Mirror Band

Als je bij een optreden van deze band je ogen dicht doet, dan zou je zweren dat Neil Young & The Crazy Horse op dat moment staan te spelen. Zó authentiek klinkt de Neil Young Mirror Band! De formatie rond de Veendammer singer/songwriter Gerry Wolthof – die halverwege de jaren ’80 op tv in de Soundmixshow van Hennie Huisman als Neil al de nodige furore maakt – heeft zich het repertoire van de ‘meester’ helemaal eigen gemaakt.

20.00-21.30 – Creedence Clearwater Revival | The Fortunate Sons

Proud Mary, Who’ll Stop The Rain, I Put A Spell On You. Een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. The Fortunate Sons vonden dat deze hits niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden.

Rondom de verschillende optredens kun je dansen met DJ ArnoV en is er voor de grootste muziekliefhebbers een mini Live 2000 Quiz, Je vindt alle informatie op hilversumlive2000.nl!


Open Podium Goes Top 2000 do 29 dec ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify