;
Live 2000 | Tribute to ABBA by ABBA Dance Onderdeel van Live2000 week!
donderdag 27 dec ‘18
open: 17:00u | start: 17:00u
muziek | LIVE 2000 tent

Een Live2000 muziekfestival is niet compleet zonder  een ABBA tribute. Gelukkig hebben wij een van de tofste weten te strikken: ABBA Dance! Op 27 december te zien in de Live2000 tent!

Let op! Dit event is in de Live2000 Tent (marktplein bij Mout) en niet in de Vorstin. Dit is een gratis event, wees op tijd want vol=vol! Ga naar de website van Live 2000 voor meer informatie. 

Abba Dance is een jonge formatie die in haar korte bestaan al grote indruk heeft gemaakt. Met deze band gaat het dak er af en passeren alle Abba-successen de revue. Van SOS tot Chiquitita en van Waterloo tot Fernando!

Abba Dance bestaat uit zes, zeer ervaren, muzikanten te weten:
Lisa Cobelens (zang): Verzorgt al vele jaren optredens tijdens feesten en partijen. Ook opgetreden tijdens “Haarlem Jazz&More’, “Serious Request”, “RIPLive!” en “Stenders” (3FM)
Marieke Terol (zang):Verzorgt samen met Lisa ook al jaren optredens bij feesten en partijen. Ook zij treedt regelmatig op in de Haarlemse Philharmonie en het Patronaat en was succesvol tijdens “Werkfestival Schouwburg Hoorn”,“Haarlem Jazz&More’, “Serious Request”en “RIPLive!”
Walter van Zij (drums): Speelde acht jaar bij producties van Joop Van Den Ende en Albert Verlinde zoals: “Rex”, ‘”Mamma Mia!”, “Grease”, “Hamelen” en “Assepoester”
Arnd Broeke (bas): Speelde zeven jaar in de formatie “Alderliefste” waar hij gewerkt heeft met artiesten zoals Liesbeth List, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw. Ook doet hij veel theater- en sessiewerk
Ed Bol (gitaar): vanaf zijn 14e speelde in de succesvolle formatie “Girl In The Picture” en in Marcel Kapteijn’s (Ten Sharp) “Luckyfella”
Robert Blom (toetsen): Na een klassieke piano-opleiding belande hij in de popmuziek en speelde tot 2017 in de Haarlemse band “Girl in the picture” en heeft daar tot 2017 honderden optredens mee verzorgd. Van de kleinste cafe’s tot de grootste festivals van Haarlem en omstreken.

 


Live2000 | Quiz do 27 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify