;
Live2000 | Nederlandse liedjes & Hollandse Hits uit de Top2000 Onderdeel van Live2000 week!
zaterdag 29 dec ‘18
open: 22:30u | start: 22:30u
muziek | LIVE 2000 tent

Op 29 december kan je GRATIS in de Live2000 tent (Marktplein) genieten van Nederlandstalige liedjes, Hollandse Hits alle rood-wit-blauwe pareltjes uit de Top2000. Van Zoutelande tot een beetje verliefd, ze komen allemaal voorbij!

Let op! Dit event is in de Live2000 Tent (marktplein bij Mout) en niet in de Vorstin. Dit is een gratis event, wees op tijd want vol=vol! Ga naar de website van Live2000 voor meer informatie.


Meike van der Meer
Meike van der Veer wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘bekende zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek.
De stem van Meike was o.a. te horen in een uitverkocht HMH, in de kwart- finale van de allereerste editie van The Voice, op haar jaarlijkse Meike and Friends-concerten, onder landelijke radiocommercials en tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.
De warmte van haar geluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen en neemt je mee op een persoonlijke reis. Meike raakt en verstilt en is altijd oprecht, ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan.

Jason Bouman
In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten, uiteindelijk werd hij dan ook de winnaar van dit tv programma van SBS6. Inmiddels is Jason Bouman een veelgevraagde zanger in de Nederlandse muziekscene. Hij stond in alle grote zalen van Nederland waaronder Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten en Ahoy!

Joakim Peter
Inmiddels een veteraan in de scene, startte zijn professionele carrière in Zwitserland en maakte furore als pianobar-entertainer in de rest van West Europa. Hij speelde enkele jaren in de befaamde club Crazy Piano’s, samen met o.a. Roel van Velzen, voordat hij naar Amerika vertrok om daar in de cruise industrie zijn bijdrage te leveren. Hij nam een album op met prachtige eigen composities en werkte samen met grootheden als o.a. Ton Dijkman, Rinus Gerritsen, Jaap Kwakman en vele anderen.


MediaCity Bigband zo 30 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify