Only Seven Left | The Livestream Uniek gratis livestreamconcert
donderdag 30 dec ‘21
open: 20:30u | start: 20:30u
muziek

Only Seven Left geeft 30 december een uniek en eenmalig gratis livestreamoptreden vanuit De Vorstin. Dit optreden is voor iedereen te volgen via deze pagina, YouTube en Facebook. De band speelt deze avond om half negen in unieke setting in onze grote zaal.

Nu publiek bij concerten vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk is, willen De Vorstin en Only Seven Left het jaar alsnog spetterend afsluiten. “Waar moeten we als Hilversumse band anders optreden dan in De Vorstin?”, vraagt Only Seven Left-gitarist Jochem Winterwerp zich af. “We hadden ons onze reünie natuurlijk anders voorgesteld met twee uitverkochte liveshows, maar op deze manier kunnen we nog dichterbij onze fans komen. Doordat we nu camera’s op het podium toelaten kun je als kijker bijna ervaren hoe het is om tussen ons in te staan. Dit wordt echt heel speciaal. De reünieshows halen we in op 21 en 22 april.”

Tot aan corona organiseerde De Vorstin eind december Live 2000. Tussen kerst en nieuwjaar traden iedere avond verschillende artiesten op in een feesttent op het Hilversumse marktterrein. Deze optredens waren voor iedereen gratis toegankelijk, daarom dat dit nu ook het geval is voor de stream van Only Seven Left.


AvroTros Muziekcafé za 22 jan ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify