;
LSB Beatles & Beyond Actie met Filmtheater Hilversum! Lees snel verder!
vrijdag 05 jul ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 15 | deur € 17,50 | CJP/65+ € 14
muziek | Grote zaal

Alweer een Beatles Tribute? Zeker, alleen gaat deze show verder met verrassende en pakkende invalshoeken. Uiteraard worden er prachtige Beatles nummers gespeeld. Maar ook songs uit de solojaren, zoals Band on the run en Imagine.

“Beyond” is ook het door the Beatles opgerichte platen label Apple, met artiesten als Badfinger en James Taylor. “Beyond” is tevens muziek van artiesten die heel duidelijk geïnspireerd zijn door of een link hebben met de de Fab Four. Zoals Crowded House, Tears for fears, Lenny Kravitz, 10 CC, The Hollies en Eric Clapton. Beatles & Beyond: een avondvullende show met muziek van The Beatles, “Beatleske” muziek van anderen en de verhalen erachter.

The LSB Experience speelt al jaren op het grootste Beatles festival in de VS, Abbey Road on the River en heeft meerder keren opgetreden in The Cavern in Liverpool. Voor velen heilige grond waar de Mersey Beat ooit is ontstaan.

The LSB Experience is :
Marcel Luntungan : zang, gitaar en toetsen
Hans Sligter : zang en gitaar
Sjoerd van den Broek : zang en gitaar .
Rob Hendriks : bas en zang
Peter Deiman : drums en zang

Filmtheater Hilversum actie ❤️
Wij zijn bij de Vorstin, net als onze vrienden van Filmtheater Hilversum, groot fan van The Beatles. Ga jij binnenkort naar Yesterday, de vrolijke en muzikale feelgoodfilm boordevol Beatlesmuziek van Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’)? Of zaterdag 29 juni of vrijdag 5 juli naar de documentaire The Beatles: Eight days a week? Bewaar je toegangskaartje goed want op vertoon hiervan bij de kassa van de Vorstin ontvang jij 50% korting op de deurprijs van LSB Beatles & Beyond op 5 juli (excl. servicekosten).

 


Licks & Brains | Tribute to Ray Charles za 6 jul ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify