Lucas Hamming & Joe Buck | De Vorstin Kweeksessies De tofste Nederlandse artiesten in het centrum van Hilversum
zaterdag 28 aug ‘21
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | De Kwekerij

Deze augustus is De Kwekerij, het stadspark op het Stationsplein in Hilversum, het decor van De Vorstin Kweeksessies.

Vier zaterdagen lang kun je genieten van de tofste artiesten van Nederlandse bodem. Zaterdag 28 augustus is het de beurt aan Lucas Hamming en Joe Buck. Bij het ticket zitten twee consumpties inbegrepen. Je hoeft niet te testen voor toegang.

In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de ‘huisband’ van DWDD en is vanaf dan niet weg te slaan van nationale radio en tv. Hij staat op Pinkpop, speelt een uitverkochte Paradiso-show en brengt in 3 jaar tijd 2 albums uit.  Na een ‘theater-tussenjaar’ als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The

Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het enorm populaire programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan, want met de release van de track ‘Falling’, die gelijk werd gebombardeerd tot Radio 2 “Top Song” en 538 “Harde Schijf”, is Lucas helemaal terug.

In 2017 ontfermde Ilse deLange zich over Joe Buck en liet hem kennis maken met Nashville Direct scoorde hij een enorme hit met The Way You Take Time. Het nummer stond hoog in de Top 40 en werd ook nog nummer één in de ‘reclamemuziek Top-40’. Joe liet daarmee klassiekers als Je Voelt Je Thuis Waar Je Douwe Egberts Drinkt en Little Brown Bag (Lidl) achter zich. Joe Buck stond als eerste Nederlandse artiest op het grootste Country Music festival van Amerika (CMA Fest). Met een nieuwe plaat in het vooruitzicht strandde zijn zegetocht vorig jaar helaas. Corona legde de geplande tour plat. Vanavond wordt de reis gelukkig hervat dus ‘all aboard’!

De Vorstin Kweeksessies zijn een initiatief van De Vorstin, De Kwekerij, Hilversum Marketing en Gemeente Hilversum en maakt onderdeel uit van het programma Summer in the City 2021. Er is iedere avond plaats voor tweehonderd mensen en er hoeft niet vooraf getest te worden. Door vaste zitplaatsen is een veilige anderhalve meter gegarandeerd.

Let op: de zitplaatsen zijn ingedeeld per twee stoelen. Als je tegelijkertijd aankomt doen wij ons uiterste best om je een zitplaats naast elkaar te geven! Kom zo vroeg mogelijk, dan is deze kans het grootst. Helaas kunnen wij geen garanties geven.


De Gooische Woordenaars | Mixtape Release za 28 aug ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify