;
Maan Waar Ga Je Heen tour
vrijdag 15 feb ‘19
open: 20:30u | start: 21:00u
muziek

In 2016 won ze The Voice Of Holland, meerdere hitsingles verder is ze inmiddels al toe aan pt. 3 van de mega succesvolle clubtour. Deze keer is Hilversum aan de beurt!

In 2015 schreef de toen 18 jarige Maan zich in voor de blind auditions voor The Voice of Holland, koos voor Marco Borsato als coach en won. In een klap was muziek niet langer een hobby, maar haar beroep.

Maans eerste single Perfect World werd geproduceerd door niemand minder dan Hardwell en kwam nog tijdens het programma uit. Het resultaat: goud! Ook opvolger Ride It, geproduceerd door Jack $hirak (bekend van New Wave, Lil Kleine) & Project Money (Mr. Polska, B-Brave) kreeg een plek in de Top 40 en werd goud. Inmiddels zijn we twee te gekke EP’s verder!

Na al haar gastoptredens en die op dorpsfeesten, festivals en besloten evenementen is het tijd voor haar eigen concerten, live met band. Dit bleek een succes. Tickets voor de AM/PM tour gingen als warme broodjes over de toonbank! Afgelopen oktober bracht ze haar nieuwe EP ‘Waar Ga Je Heen’ uit. Daar hoort natuurlijk een nieuwe clubtour bij.

Support: Paul Sinha
Paul Sinha maakt Nederlandstalige songs met een R&B/Urban randje. Hij verwierf bekendheid met songs zoals “De Laatste” en “Ey Ey Ey” en werkte samen met zoal Anouk, Maan, Frenna en Roxeanne Hazes. Naast het uitbrengen van eigen muziek schrijft en produceert hij ook vaak voor anderen.

Na in 2015 afscheid te nemen van de act Vans ‘n Purp begint Paul meteen aan de weg te timmeren als solo artiest, hij brengt zelfstandig de nummers “Weekje Tenerife” en “7 Dagen” uit en beland daardoor al snel op de radar van de door Kees de Koning gerunde platenmaatschappij Top notch, Terwijl hij zijn Herman Brood Academie opleiding tot artiest nog aan het afronden was.

LET OP! Ben je jonger dan 16 en wil je naar dit concert? Lees dan goed onze huisregels!


Avrotros Muziekcafé za 16 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify