;
Made In Hilversum Talent Ontwikkelingstraject i.s.m. Wisseloord Studios
donderdag 12 mrt ‘20
open: 18:30u | start: 19:00u
muziek | Kleine zaal

Media en muziek zijn in Hilversum onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om het levendige en culturele klimaat te stimuleren, hebben Podium de Vorstin en de Wisseloord Studios de handen wederom ineengeslagen met het talentontwikkelingstraject Made In Hilversum.

Een selectie uit alle talenten van Hilversum en omgeving speelt op 12 maart voor een vakjury. Zij zullen één talent kiezen die de volledige support krijgt van Wisseloord en de Vorstin. Van coachingsessies tot opnametijd, live shows en contacten met labels en publishers.

De ambitie van Wisseloord om haar muzikale legacy en knowhow in te zetten voor talent, sluit naadloos aan op de wens van de Vorstin om een broedplek te zijn voor muzikanten. De Vorstin en Wisseloord Studios streven ernaar te inspireren, te coachen en lokaal muzikaal talent te helpen in hun ontwikkeling.

Made in Hilversum is een samenwerking tussen Wisseloord Studios en Podium de Vorstin, mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum. Om het levendige en culturele klimaat van media en muziek te stimuleren, hebben de twee Hilversums bedrijven de handen ineengeslagen om het project Made In Hilversum te starten. Een project dat geheel in het teken staat van een muzikale talentontwikkeling.

Aanmeldingen en meer informatie via madeinhilversum.org.


Avrotros Muziekcafé za 14 mrt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify