;
Made in Hilversum Wil jij je talent aan de wereld laten zien?
woensdag 21 mrt ‘18
open: 18:00u | start: 18:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Made in Hilversum: een muzikale samenwerking tussen Wisseloord en De Vorstin!

Media en muziek zijn in Hilversum onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om het levendige en culturele klimaat te stimuleren hebben Podium de Vorstin en de Wisseloord Studios de handen ineen geslagen en zijn zij samen Made in Hilversum gestart.

Op deze avond zullen een aantal geselecteerde talenten performen voor een zeskoppige jury bestaande uit:
• Malik Berrabah, Chief Producer Wisseloord Studios
• Errol Antonie, Head of A&R BMG Talpa Music
• Gerard Ekdom, Radio DJ NPO Radio 2
• Masja Schimscheimer, Hoofdprogrammeur De Vorstin
• Janna Albada, Boeker Agents After All
• Bas van Wageningen Muzikant / Producer DI-RECT

De acts die 21 maart zullen optreden zijn:
Faradays
Faradays, de nostalgische dagen waarin je mijmert in je eigen bubbel. Dit zijn de dagen waarin Karindra Perrier haar indie/electronische popsongs schrijft: lichte vocals met een nostalgisch bandgeluid. Samen met haar band werkt ze aan een EP waarvan de eerste single wordt verwacht in het najaar.

Something Like Sunshine
Teddy Macrander & Aina Qvist spelen al ruim drie jaar samen als Something like Sunshine. Ze schrijven veel eigen nummers die een combinatie van country, pop & folk zijn met als doel om zoveel mogelijk te spelen en hun geluid te laten horen.

Yip Roc
Deze Amsterdamse band mixt alternatieve rock met een flinke scheut garage en punk. Het zichtbare enthousiasme van de leden in combinatie met de verrassende muziek zorgt voor de ultieme Yip Roc beleving. Verwacht een energieke set met catchy riffjes, een retestrakke ritmesectie en een vuige orgelsound.

Joshua Meijer
Joshua Meijer is een negentienjarige singer-songwriter uit Amersfoort. Hij begon op jonge leeftijd als gitarist, maar bleek later ook een gouden keeltje te hebben. Het resultaat: sterke en catchy popliedjes op basis van uitstekend gitaarspel, bijgestaan door zijn eigen professionele live band.

CYNBEL
In hun tweejarig bestaan heeft de band een indrukwekkend palmares opgebouwd. De eerste drie singles leverden de band een dikke tour door Nederland met de Popronde, live-optredens bij 3FM en Radio 1 en bijna 100.000 plays op Spotify voor hun track Golden Coast op.

 

Het talent dat Made in Hilversum zoekt krijgt onder meer gratis oefenruimte in de Vorstin, een fotoshoot en verschillende workshops door professionals uit de muziekindustrie. Daarnaast neemt het talent onder begeleiding van een coach en producer een aantal tracks op in Wisseloord én wordt er contact onderhouden met labels en publishers voor de release van deze EP. Hierna krijgt de winnaar direct de kans zijn of haar nieuw verworven kennis in te zetten tijdens een groots releaseconcert in de Vorstin.

 


Tribute2BobMarley by Rootsriders do 22 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify