Magic Of Motown Spektakel met louter de absolute Motown-klassiekers
zondag 05 jun ‘22
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Vier 60 magische jaren van Motown, dompel jezelf onder in een gloednieuwe show met al je favoriete Motown-klassiekers.

Tijdloze klassiekers, glitterkostuums, indrukwekkende dansmoves en buitengewone muzikanten; de Britse hitsensatie The Magic Of Motown komt naar Hilversum! Dit adembenemende concert neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van artiesten als Marvin Gaye, Diana Ross en Stevie Wonder.

Met meer dan één miljoen bezoekers, waaronder de koningin van Engeland, kan gesteld worden dat de show een groot succes is in de Britse theaters. Bereid je voor op een avond gevuld met de absolute Motown-klassiekers als ‘Ain’t No Mountain’, ‘Signed Sealed Delivered’, ‘I Heard It Through The Grapevine’, ‘Get Ready’, ‘Dancing In The Streets’, ‘My Girl’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘Uptight,’ ‘Endless Love’, ‘My Cherie Amor’, ‘All Night Long’, ‘Heatwave’.

Dit is het verplaatste event van 7 oktober 2021. Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen in een hoop Europese landen is het voor de leden van Magic of Motown niet mogelijk om zoals ze zouden willen een Europese tournee te organiseren. Ze hebben aangegeven het zeer jammer te vinden dat ze niet in het najaar naar De Vorstin kunnen komen, maar hebben hierdoor extra veel zin om er 5 juni een spetterende avond van te maken.


Stevie Ray Vaughan Undercover za 4 jun ‘22
PechaKucha Night di 7 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify