;
Magnacult + Seita + Onegodless + Crazed Powered by Krachtstroom
vrijdag 05 okt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 9,50 | deur € 9,50
muziek | Kleine zaal

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom? Op vrijdag 5 oktober staan MagnaCult, Seita en Onegodless klaar om de zaal volledig af te breken. De band Crazed staat in het voorprogramma.


MagnaCult
De heren van MagnaCult brachten in mei 2007 hun debuutplaat ‘Synore’ op de markt die door de media erg positief ontvangen werd. Dit bracht de band op tour met Devildriver en Ill Niño, op verschillende festivalpodia en als support voor bands als DevilDriver en Five Finger Death Punch.

Seita
Vooraf MagnaCult de uit Amsterdam death-thrashers met Zuid-Amerikaanse roots. ze hebben onder andere Zwarte Cross, Metal Bash, Asia Metal Festival aangedaan en in de VS gestaan op Barge to Hell Metal Cruise.

Onegodless
Ze zijn zwaar én groovy. Met invloeden uit de stoner, groove, sludge en heavy metal en voorbeelden als Sabbath, Black Label Society en Pantera ben je verzekerd van de dikke riffs.

Crazed
Crazed is een 4 piece Alternative Metal band afkomstig uit Utrecht. Hun muziek is chaotisch, melodieuze en toch heel catchy. De zang topt dit af met clean singing, grunts en alles daartussenin.


Hollandse Avond ft. Wolter Kroes vr 5 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify