;
Krachtstroom Presents: Make Them Suffer + Novelists + Cursed Earth
zaterdag 21 okt ‘17
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 18,50 | deur € 18,50
muziek

In samenwerking met onze buddies van Krachtstroom presenteert de Vorstin met trots Make Them Suffer. De Australische deathcoreband komt op 21 oktober EXCLUSIEF naar de Vorstin als onderdeel van hun ‘Worlds Apart World Tour’. Novelists, Cursed Earth en START/OVER gaan de zaal vooraf opwarmen. In andere woorden, dit gaat een harde worden!

Sinds de release van het album Old Souls in 2015, is de band non-stop op pad geweest. Van Polen tot Indonesië en alles daartussen, Make Them Suffer houdt de voet ferm op het gaspedaal. Ze hebben getoerd met zwaargewichten in het genre waaronder Parkway Drive, Architects, In Hearts Wake, August Burns Red en Whitechapel.

Vorige maand bracht Make Them Suffer single Fireworks uit en kondigde gelijk nieuwe plaat Worlds Apart aan. Het nieuwste album komt op 28 juli uit via Rise Records. De Australiërs geven wederom een voorproefje op de nieuwe plaat middels een verse single. De track heet “Uncharted” en zal te vinden zijn op het nieuwste schijfje. Beluister de twee singles hieronder via de Spotify playlist van dit event.

Het is aan de metalcoreband Novelists en mede-Australiërs Cursed Earth om het publiek op te warmen op 21 oktober.


Clash of the Coverbands (2e Benelux semi-finale) zo 22 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify