;
Marley75 by Rootsriders Bob Marley Tribute
donderdag 24 sep ‘20
open: 21:00u | start: 22:00u
vvk € 20 | deur € 22,50
muziek | Kleine zaal

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert uit voorzorg verplaatst naar 24 september. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 

Meer informatie over onze maatregelen m.b.t. het coronavirus (COVID-19): https://www.devorstin.nl/corona-faq/ 

Rootsriders, Europa’s nummer 1 Bob Marley tribute band, keert voor een derde maal terug naar de Vorstin voor een hommage aan de legendarische Bob Marley. Die dit jaar 75 zou zijn geworden.

De 75e geboortedag van Bob Marley in 2020 vieren Rootsriders met een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae naast natuurlijk de onmisbare klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen. 75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa’s beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen ook met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!


Jennie Lena za 19 sep ‘20
The Doors in Concert vr 25 sep ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify