;
Martijn Fischer zingt Hits van Hazes Afterparty: Discobar Goes Dutch!
vrijdag 01 feb ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 22,50 | deur € 24,50
muziek | Grote zaal

op 1 februari komt Martijn Fischer samen met zijn achtergrondzangeressen – en ondersteund door een geweldige band – de grootste hits van André Hazes zingen. Martijn Fischer heeft de voorgaande jaren meerdere keren de grote zaal uitverkocht, dus wees snel met het kopen van je tickets!

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestband. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Sinds begin maart is de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Afterparty: Discobar Goes Dutch
Omdat je waarschijnlijk na afloop nog lang niet naar huis wilt is er een speciale editie van Discobar, Discobar Goes Dutch! De VJ’s Marcel en ArnoV zullen na het concert van Martijn Fischer de leukste en lekkerste dansbare Hollandse videoclips voor je draaien. Natuurlijk is er, (zoals je van Discobar gewend bent) de mogelijkheid om verzoekclips aan te vragen. Discobar is terug, als je van feesten houd kan je daar maar beter bij zijn!


Avrotros Muziekcafé za 2 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify