;
Martijn Fischer Zingt hits van Hazes
zaterdag 21 mei ‘16
open: 20:30u | start: 21:15u
€0 | €0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals weinig dat kunnen. Niet voor niets kreeg hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Zaterdag 21 mei zingt Martijn Fischer – ondersteund door een geweldige zeskoppige band – de grootste hits van dé volkszanger van Nederland: André Hazes.

Martijn Fischer
In 2013 zong Martijn Fischer tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij inmiddels al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Het mag duidelijk zijn: er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van André Hazes dan Martijn Fischer. Daarnaast is Martijn Fischer op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’ en ‘Gooische Vrouwen’.

SUPPORT: Jason Bouman
In het voorjaar van 2013 trok Jason Bouman de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit met 7 eigen nummers en 4 covers. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten staat Jason vanavond in het voorprogramma van Martijn Fischer.

De Hollandse Avond
Om de avond geheel in stijl af te sluiten is er in het podiumcafé vanaf 22.00 uur De Hollandse Avond. Met trots presenteren DJ Jan Piet, VJ Arno van Jordaan en Nelis Makreel het ‘grootste kleinste’ Amsterdams café in Hilversum.

Bijgestaan door de Hilversumse volkszanger Adri Boes waarvan de Mokumse galm er met de brijpot is ingegoten en de Grammafoonplatenman `Gewoon Je en dan Roen` zal er een volksfeest ontstaan waarvan zelfs Bolle Jan slank van zal worden. Alhoewel onder leiding van Tante Door die voor de nodige typische Hollandse hapjes zorgt, hoef je daar ook niet echt zorgen over te maken. Sjaak Inhaak zal zorg dragen voor een intiem kroeg gevoel met zijn lichtplan (of is het leg plan..)!

Helemaal mooi is dat De Hollandse Avond helemaal gratis is! Tot de 21e! Klik hier voor meer informatie!

Koop je ticket(s) direct via de website of haal je ticket(s) aan de kassa van Podium de Vorstin. Dit kan o.a. op de vaste openingstijden: vrijdag van 19-21 uur en zaterdag van 14-21 uur. Voor dit concert zijn er ook fysieke tickets te koop bij Platenhuis ’t Oor.


De Hollandse Avond za 21 mei ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify