;
Matt Schofield (UK) Blues Tavern XL: Blues, Funk & Jazz
vrijdag 07 mei ‘21
open: 20:00u | start: 20:45u
muziek | Kleine zaal

Op 9 mei 2021 staat Matt Schofield Music in de Vorstin! Schofield wordt beschouwd als een van de meest innovatieve Britse bluesartiesten van zijn generatie.

Matt Schofield
De in Engeland geboren en nu in de VS gevestigde Matt Schofield is een meermaals bekroonde gitarist, vocalist en songwriter. Hij staat in de top tien van beste Britse Blues-gitaristen aller tijden bij Guitar & Bass Magazine, naast de legendes Eric Clapton en Peter Green. Drie opeenvolgende overwinningen voor gitarist van het jaar en een overwinning voor Album of the Year bij de British Blues Awards maakten hem tot hun Hall of Fame.

Ter ere van het 15-jarig jubileum van het solo-debuut van Schofield met zijn orginele Orgel Trio, heeft hij de release aangekondigd van een nieuw Trio-album voor begin 2019, en zal het debuut maken van een grotere “Blues Revue” -stijlgroep met gastvocalisten en blazers.

Dit is het verplaatste evenement van 15 mei 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 

 


Patat Met: Komodo + Supermoon vr 7 mei ‘21
Wende vr 21 mei ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify