Mell & Vintage Future Geloof de hype!
vrijdag 24 jun ‘22
open: 21:00u | start: 21:45u
muziek | Kleine zaal

Geloof de hype… dit is iets nieuws en speciaals.

Een voorliefde voor soulmuziek bracht hen samen.

De buitengewoon getalenteerde zangeres Mell uit Volendam wachtte op het juiste moment, het passende label en de meest geschikte producer. Vijftien kilometer verderop waren veteraan-sessiemuzikanten, drummer Ton Dijkman en organist Nico Brandsen in hun Amsterdamse studio juist in afwachting van de juiste stem voor hun project Vintage Future. Totdat op een goede dag Mell de studio binnenwandelde. ‘Ja, toen begon het te spoken’ vat Brandsen dat eureka-moment samen.

Het is het lange wachten van beide partijen meer dan waard geweest. Mell heeft eindelijk haar plek gevonden bij Nico Brandsen en Ton Dijkman, die als sessiemuzikanten hun sporen ruimschoots verdiend hebben, maar ook weleens wat voor eigen rekening wilden doen. Het ontbrekende puzzelstukje in hun ‘moderne soul, gemaakt met oude spullen’ – Vintage Future dus – was gevonden.

Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daar opnam met Douwe Bob. Maar dat is het verleden. We kijken hier naar de toekomst. Mell & Vintage Future is de perfect match gebleken. De gedeelde passie voor soulmuziek is evident. Het is het lange wachten van beide partijen meer dan waard geweest.

Dit concert is verplaatst van 18 december 2021 naar 24 juni 2022. Kaartkopers hebben hier via de mail bericht over gehad.


Julian Sas | Hoochie Mama's Blues Tavern zo 19 jun ‘22
Plzier Entertainment - Hairspray za 25 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify