;
Mike Zito (USA) Blues Tavern XL: Blues, Rock & Roll
zaterdag 21 mrt ‘20
open: 21:00u | start: 21:45u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek | Kleine zaal

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers.

Hij is misschien een van de meest geprezen artiesten in de hedendaagse bluesarena, en terecht: Mike Zito! In 2020 gaat hij toeren door Europa. Natuurlijk met nieuwe songs van het album Rock ‘n’ Roll: A Tribute to Chuck Berry, maar ook met zijn bekende hits.

Maar voor Mike Zito is het belangrijkste dat hij zijn eerlijkheid, authenticiteit en integriteit handhaaft. Dat zijn de kwaliteiten die Zito’s carrière sinds het begin hebben gestuurd en blijven definiëren elke inspanning die hij sindsdien wordt aangeboden.

Zito’s nieuwste album – zijn 16e – heeft de beschrijvende titel Rock N Roll: A Tribute to Chuck Berry. Hij ziet zijn grenzen nog verder verlegt worden, zelfs al markeert hij een terugkeer naar zijn roots. Het album bestaat uit 20 Chuck Berry-klassiekers uitgevoerd door Zito en een indrukwekkende reeks van 21 gastgitaristen.

Hoochie Mama
Onze hosts, de Hilversumse band Hoochie Mama, verzorgen het voorprogramma!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door een strakke ritmesectie wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door broer Ron. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters , John Lee Hooker en vele andere.


Avrotros Muziekcafé za 28 mrt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify