;
Mirage, Tribute to Fleetwood Mac Fleetwood Mac tribute
zaterdag 18 nov ‘17
open: 21:15u | start: 21:45u
vvk € 18 | deur € 18
muziek

Wie kent ze niet, de prachtige songs Fleetwood Mac. De band Mirage zet ze neer met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Uiteraard, met de bekende zwierige kledij met kachelpijp hoed. De knallers van de Peter Green era worden natuurlijk niet overgeslagen.

De band Mirage bestaat uit vijf muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

Onder andere het fraaie ‘Songbird’, of ‘You Make Lovin’ Fun’ van Christine Mc Vie en de monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’ t Stop’ en ‘You Can Go Your Own Way’, passeren de revue. Naast het latere werk komt natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac uit de periode Peter Green voorbij, met wereldhits als ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’.

In een bezetting met frontvrouw Chaja van der Heide, gitaarvirtuoos Dominik Sprenger, ex ‘Wild Romance’ drummer Guzz Genser, de klassiek opgeleide Louise vd Sande Bakhuyzen en bassiste/ benjamin van de band Joyce van der Hoorn, kunt u nog eens met volle teugen live genieten van al het moois dat Fleetwood Mac in de loop der jaren tot één van de meest muzikale bands uit de popgeschiedenis maakte.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Samplers za 18 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify