;
Music Masters Finale bandwedstrijd
woensdag 23 jan ‘19
open: 19:00u | start: 19:30u
early bird € 3 | vvk € 5 | deur € 7
muziek | Grote Zaal

Op 23 januari 2019 is de finale van Music Masters! 5 bands strijden om de titel Music Masters 2019. Het wordt een muzikale show met verschillende opkomende bands die je niet wilt je missen.

Begin september zijn de studenten van het MBO College Hilversum begonnen met het produceren van Music Masters 2019. Na het werven van 24 bands  zijn er uiteindelijk twaalf bands gekozen die door de studenten tijdens de voorrondes begeleid zijn.

De geselecteerde bands kregen tijdens de voorrondes een registratie van het optreden. Deze opnames worden beoordeeld door de jury en op 20 december worden er 4 finalisten bekend gemaakt! De laatste plek in de finale wordt bepaald door het publiek tijdens een social media campagne. De 5 finalebands kun je bewonderen op 23 januari 2019, dus zorg dat je er bij bent!


LowPoint
De Groningse LowPoint maakt een mix van alt/rock en pop/punk met een hoog meezing gehalte. De bandleden zijn erg divers in hun eigen geschreven nummers, waarvan het merendeel gebaseerd is op eigen levensgebeurtenissen.

Aces
De vier mannen van de rockband Aces gaan al een paar jaar mee. Het eerste optreden van de band was al in 2015. Aces groeit steeds harder en het rockgeluid van de band groeit net zo hard mee.

Buried Son
De death metal band Buried Son speelt geen muziek maar vertelt verhalen. De verhalen zijn gebaseerd op verwoesting, samenzwering en inspiratie.

Fix Things First
De in Amsterdam gevestigde poppunkband Fix Things First werd begin november 2017 opgericht door ritmegitarist en zanger Jakob van Gaalen en drummer Dominique Dudink. Na het uitbrengen van hun eerste demo “Unloaded” in december, voegden bassist Florian Beversen en leadgitarist Roel Dufifie zich aan de band.

The Alternatives
The Alternatives hebben elkaar via school ontmoet. Ze wonen allemaal in Amsterdam en spelen sinds kort samen onder de naam The Alternatives. De band speelt veel R&B covers maar heeft sinds kort ook een eigen nummer


Comedy Cowboys do 24 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify