;
MY BABY MOUNAIKI tour
vrijdag 05 apr ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 22,50 | deur € 24,50
muziek | Grote zaal

Hilversum, bereid je voor om op een sjamanistische reis te gaan. Op 5 april komt MY BABY de Vorstin ondersteboven zetten met hun MOUNAIKI tour. De grootste festivals, waaronder Glastonbury en Isle of Wight gingen voor de bijl bij de hypnotiserende mix van blues, folk en dance en op 5 april is het de beurt van de Vorstin.

De Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio MY BABY is gegroeid tot een van de belangrijkste, populairste en hypnotiserende acts van het clubcircuit in binnen- en buitenland. Van Lowlands tot Down The Rabbit Hole en van Glastonbury tot Isle of Wight festival. Overal ter wereld betoveren Cato, Daniel en Joost hun publiek met hun bijzondere sound die dimensies en stijlen overbrugt. Met vlagen voodoo, roots, Southern blues, dance, dub, balkan, pop, samba, afrobeat, soul en EDM is de muziek van MY BABY regelrecht uit de toekomst.

Na Loves Voodoo!, Shamanaid en Prehistoric Rhythm is onlangs de vierde langspeler MOUNAIKI uitgekomen. MY BABY dendert ondertussen over de hele wereld met hun bezwerende muziek die de bezoeker meeneemt in een meeslepende psychedelische muzikale trip.

 

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


BNO Creative Café wo 3 apr ‘19
Avrotros Muziekcafé za 6 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify