Navarone Rock van kaliber
vrijdag 26 nov ‘21
open: 18:30u | start: 19:30u
muziek | Grote zaal

Navarone komt terug naar Hilversum! Na een succesvolle show in 2019 is het dan nu eindelijk weer tijd voor rock van kaliber in onze grote zaal.

Nadat de Nijmeegse rockband Navarone in 2019 hun succesvolste jaar ooit beleefde – met o.a. een 2de plek bij TVOH, twee volledig uitverkochte clubtours met 20 eigen headline shows, supports voor Bon Jovi in ’t Goffertpark en Anouk in Ziggo Dome (twee keer zelfs) en meer dan vijfendertig zomerfestivals – staat de band nu helemaal klaar om de draad eindelijk weer op te pakken.

En hoe, want de heren hebben het afgelopen anderhalf jaar niet stilgezeten! Hun gestage opmars is namelijk niet onopgemerkt gebleven. Tijdens de pandemie heeft de band dan ook getekend bij het grote Sony Music en zijn ze de studio ingedoken met niemand minder dan Gordon Groothedde (o.a. bekend van zijn werk met Krezip, Maan, Waylon, Bløf, Miss Montreal, Ayreon). En als klap op de vuurpijl is de eerste nieuwe single “Can’t Love” op 28 mei uitgekomen. En wat voor een single! Dat voorspelt veel goeds voor wat ons nog meer te wachten staat.

De band trad in 2019 op bij ons in de grote zaal. Check hier de foto’s!


Avrotros Muziekcafé za 27 nov ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify