;
Nod Stewart & The Faces Onderdeel van Live 2000 week!
zaterdag 29 dec ‘18
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 20 | deur € 24,50
muziek | Kleine zaal

Alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een reünie te houden. Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die ‘Rod the Mod’ ook solo bleef produceren. Alles klopt. De stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Deze show is onderdeel van de Live 2000 week van de Vorstin.

Nod Stewart & The Faces

Nod Stewart & The Faces is echter niet zomaar een tribute band die het repertoire braaf naspeelt of het alleen moet hebben van uiterlijkheden. Door hun professionele ervaring en muzikale roots weten de bandleden niet alleen de kern en energie van dit repertoire tot op de noot te vangen, maar zijn ze als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven.

Nagenoeg alle hits die Rod Stewart met The Faces en solo op zijn naam schreef komen tijdens deze tribute aan bod. Bijna allemaal, want de reeks successen van de Schot lijkt wel eindeloos. Een feest der herkenning is in ieder geval gegarandeerd.

De Top2000 Quiz is onderdeel van de Vorstin Live 2000 week. Tussen Kerst en Oud en Nieuw staat de Vorstin volledig in het teken van de Top 2000.


Soul Food vr 28 dec ‘18
Open Podium zo 30 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify