Nona Doorleefd, rauwe soul en hartverwarmend
zaterdag 06 nov ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Nona is begin twintig, maar met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Je kunt je verkleumde handen warmen aan iedere zin die Nona zingt, zoals in de vervallen nachtclub-grandeur waarmee ze ‘sealed my lips’ uitspreekt in haar dampende single van ‘It’s Alright’. Bezoekers van Noorderslag, Paaspop, Down The Rabbit Hole en Parkpop hebben met open mond het warme bad al over zich heen laten stromen. Betoverend.

Nona is trots op haar zeskoppige (soms zelfs negenkoppige) liveband met wie ze normaal volop aan het optreden zou zijn in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole en Parkpop. Na de hinderlijke corona-onderbreking is het weer tijd voor wat ze het liefste doen: optreden voor publiek. Afgelopen jaar maakte ze indruk tijdens de vierde editie van het Gooisch Bierfestival, 6 november staat ze in onze kleine zaal met nieuw werk. Wij hebben er zin in!


Jamsessie zo 7 nov ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify