;
Omri Tindal EP Release duizendpoot van een performer brengt eerste EP 'AlphA' uit!
maandag 26 feb ‘18
open: 15:00u | start: 15:00u
vvk € 3,50 | deur € 3,50
muziek

Omri Tindal is geboren voor het podium. Hij speelde in de razend succesvolle musical producties ‘Jersey Boys’, ‘Dreamgirls, was een deelnemer aan The Voice of Holland en heeft speelde de Petrus in The Passion 2017. Hij danste de sterren van de hemel in de tweede seizoen van RTL Let’s Dance maar op 26 februari draait het om ‘AlphA’, zijn debuut EP!

Omri is een fenomenale singer/songwriter en componist. Al op jonge leeftijd werd hij verliefd op muziek en begon zo zijn dromen na te jagen om een creatief en gewaardeerde artiest te zijn. “Delighted” (Close Harmony groep) was zijn eerste stap waar hij onder andere gewerkt heeft met de internationale singer/songwriter en producer “Bilal” en de internationale top producer “Giorgio Tuinfort“.

Al snel ging het hard met Omri. Hij speelde in de succesvolle musicals Jersey Boys, Dreamgirls en Soulbrothers. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan The Voice Of Holland, zong hij de sterren van de hemel in RTL Let’s Dance en bemachtigde de rol van Petrus in The Passion 2017. Kortom, een échte muzikale duizendpoot!
Begin 2018 komt zijn eerste EP uit, genaamd ‘Alpha’ met als nieuwe single ‘AlphA’.

Volg hier Omri Tindal!
Instagram
Facebook


Massada DVD presentatie vr 2 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify