;
Open Podium Muziek, comedy en theater
zondag 27 mrt ‘16
open: 13:30u | start: 14:00u
muziek

In samenwerking met Sjoerd van den Broek en Hans Sligter (o.a. bekend van The Koffers en The LSB Experience) presenteert Podium de Vorstin elke laatste zondag van de maand het Open Podium in het Vorstin café. Neem je instrument mee of kom lekker luisteren.

Voor singer/songwriters of bands (altijd zonder drums en met kleine bezetting), stand-up comedians en cabaretiers biedt het Open Podium dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en even lekker muziek te maken, je beste grappen te laten horen of gewoon te laten zien wat je allemaal kan. Sjoerd van den Broek en Hans Sligter openen en eindigen met een korte set van een paar nummers. Daartussen is er Open Podium.

Naast podiumervaring (altijd mooi meegenomen) gaat het vooral om het uitwisselen van ervaringen en ideeën en het samen spelen in een ongedwongen setting.

Meld je nu aan!
Helaas zijn er te veel aanmeldingen om alles op de dag zelf te verwerken. Daarom werken wij met aanmelden via e-mail. Dus wil jij meedoen? Stuur een mail met hoeveel mensen je komt (je mag natuurlijk ook alleen komen!), wat jullie gaan doen en welke instrumenten er meekomen naar: openpodium@devorstin.nl Of kom gezellig binnenlopen in het café van de Vorstin en geniet van alle acts!


PAASFESTIVAL – Afsluiter Sven Davis Band ma 28 mrt ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify