Open Podium Muziek, Comedy & Theater
zondag 19 dec ‘21
open: 13:30u | start: 13:30u
muziek

In verband met de coronaregels worden er momenteel alleen één- en tweepersoonstickets aangeboden. Met een tweepersoonsticket kunnen twee mensen op één ticket naar binnen. Je zit dan bij elkaar met anderhalve meter afstand tot je buren.

Elke laatste zondag van de maand presenteren Hans Sligter en Sjoerd van den Broek (met geestelijke bijstand van Marion Stein) het open podium in onze kleine zaal.

In een professionele omgeving kunnen beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians, rappers enzovoort, hun kunsten vertonen aan een groeiende schare trouwe bezoekers en aan elkaar.

Al menige vriendschap en/of muzikale kruisbestuiving is hier ontstaan. Deelnemers stappen in een warm bad, tot in de puntjes verzorgd door de mannen en vrouwen van het licht, het geluid en de bar.

We zijn niet alleen blij met de artiesten op het podium, maar ook met een aandachtig luisterend publiek in de zaal. Het gaat tenslotte om een prettige ervaring voor iedereen en iedere deelnemer verdient het om de volledige aandacht te krijgen tijdens zijn of haar optreden.

Steeds meer artiesten hebben inmiddels de weg gevonden naar het open podium. Het is dus zaak je tijdig op te geven als je zeker wilt zijn van een plekje. Meld je aan via openpodium@devorstin.nl en verras ons met je optreden.

Let op: toegang is gratis, reserveren is verplicht. Ook artiesten moeten reserveren door een gratis ticket te bestellen.


Only Seven Left | The Livestream do 30 dec ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify