Oscar Harris Met very special guest Mai Tai
zaterdag 15 okt ‘22
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Oscar Harris komt zaterdag 15 oktober met very special guest Mai Tai naar De Vorstin.

De Surinaams-Nederlandse zanger Oscar Harris startte zijn carrière in 1965 bij de band The Twinkle Stars waarmee hij in 1971 een nummer één-hit scoorde met ‘Soldier’s Prayer’. Na zijn vertrek uit de groep in 1973 begon hij als soloartiest. Dit legde hem geen windeieren getuige zijn grote hits, met als klapper het internationale succes van ‘Song For The Children’.

In 2015 nam Oscar Harris het album ‘Soldiers Prayer En Andere Poku’s’ op bij het hiphop-label Top Notch. Dit album bevat zijn grote hits inclusief een aantal in het Surinaams gezongen liedjes.

Zijn laatste wapenfeit is de plaat ‘I Am Back’ uit 2018. Samen met zijn management werkt hij momenteel aan een ander groot project dat hij graag wil laten zien aan de wereld. Hij speelt de laatste tijd namelijk veel bigband-werk en ander prachtig Croonerwerk omdat hij het destijds overliet aan Frank Sinatra en Nat King Cole. Nu vindt hij de tijd rijp dat hij dit stokje over gaan nemen.

Mai Tai behaalde midden jaren 80 grote hitsuccessen met nummers als Female Intuition en Turn Your Love Around. Ook in Europa en zelfs de VS waren de drie zangeressen succesvol. Als achtergrondzangeressen gaven ze in 1985 nederpop-hit Kronenburg Park van de Frank Boeijen Groep extra sjeu. Sinds 2011 treedt de groep met veel succes weer op.


Smoove & Turrell (UK) vr 14 okt ‘22
Jan Akkerman za 15 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify