Out Spoken: Manu van Kersbergen & .multibeat Spoken word met live muziek
zondag 06 nov ‘22
open: 14:00u | start: 14:30u
muziek | Kleine zaal

Out Spoken is een terugkerend spoken word evenement in Hilversum dat het podium biedt aan gevestigde woordkunstenaars en lokaal talent. Tijdens deze tweede editie geven we het podium aan Manu van Kersbergen en .multibeat met hun muzikale voorstelling ‘De Herontdekking van de Hemel’.

Manu & .multibeat | De Herontdekking van de Hemel

Schrijvende performer, theatermaker en spoken word artiest Manu heeft in de uitwisseling met muziekcollectief .multibeat een intensieve crossover tussen woordkunst en compositie onderzocht. Manu & .multibeat presenteren met ‘De herontdekking van de hemel’ een experimentele, muzikale voorstelling, waarin zowel de scheppingskracht als het destructieve karakter van taal wordt ondervraagd. Met de 50 minuten durende literaire spoken word- en muziekvoorstelling spelen de makers op verschillende podia en festivals en sluiten hun tour af bij Out Spoken in De Vorstin.

Over Manu

Manu van Kersbergen debuteerde in 2008 met het maatschappijkritische Hip Hop album ‘De vloek op de overvloed’. Als multidisciplinaire maker heeft hij veel verschillende projecten en producties kunnen ontwikkelen. Zo richtte hij Uitgeverij Rorschach op, gaf hij vorm aan het televisieformat ‘Spoken Word Sessies’ (Omroep Human) en regisseerde hij onlangs nog het theaterstuk ‘De Tijd Is Om,’ van Derek Otte (2022).

Over .multibeat

.multibeat is een jong muziekcollectief bestaande uit Thijs van Zutphen (bass), Aron Smit (drums) en Boudewijn Pleij (toetsen). Hun gedeelde liefde voor hiphop en r&b resulteerde in verschillende samenwerkingen. Onder andere als ritmesectie van de fusionband MUDDY GREASE deden zij veel ervaring op bij jazzfestivals in Nederland (Jazz in Duketown, Make It Jazz) en op veel verschillende locaties (Effenaar Eindhoven, Paradox, TivoliVredenburg).

 

Volg de kanalen van De Vorstin en Out Spoken (@outspoken035) voor de laatste updates over dit event.


Blanko za 5 nov ‘22
Kei Foute Party vr 11 nov ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify