;
Patat Met: Matt Winson + Tim Dawn + Suzy V Voor fanaten en smaakhebbers!
vrijdag 20 dec ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts uit de Nederlandse bodem. Het vet is warm, de drankjes koud en de artiesten super heet! Voor slechts €5,- word je tijdens Patat Met getrakteerd op drie artiesten die je absoluut in de gaten moet houden, een zak biologische patat met en een drankje! Deze Patat Met is wél goed voor je!

Matt Winson
Matt Winson is een Nederlandse indie folk band. De band ontstond in 2015 als samenwerking tussen studievrienden Matthijs Steur en Pieter van Winsen. Inmiddels is Matt Winson uitgegroeid tot een vierkoppige band, met Thomas van Winsen op drums en Maikel Warmerdam op gitaar.

Tim Dawn
De Utrechtse singer-songwriter Tim Dawn beleeft een vliegende start van zijn carrière – en dan te bedenken dat hij op weg was naar een loopbaan in de rechten. Zijn nieuwe ep I’ll Hold On bevat goed in het gehoor liggende songs in de stijl van James Bay, Hozier en Dermot Kennedy. Eerdere singles Walking On A Wire en Bite The Bullet werden snel opgepikt door onder andere Radio 2 (allebei TopSong) en 3FM, dat hem uitriep tot nieuwe 3FM Talent.

Suzy V
Suzy V is een Nederlandse / Siciliaanse singer-songwriter, opgegroeid in Amsterdam. Vorig jaar werkte ze samen met producer Wieger Hoogendorp (Caro Emerald) om haar debuutalbum ‘Sound of the Sea’ op te nemen. Het album spreekt tot de verbeelding: nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch. Een combinatie van hedendaagse pop en Siciliaanse folk. Deplaat kwam in juni uit en inmiddels heeft ze Popronde doorstaan.

 

 


Van Dik Hout vr 20 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify