;
Patat Met: Foxlane + NEMSIS + Real Derek Voor fanaten en smaakhebbers!
vrijdag 21 feb ‘20
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts uit de Nederlandse bodem. Het vet is warm, de drankjes koud en de artiesten super heet! Voor slechts €5,- word je tijdens Patat Met getrakteerd op drie artiesten die je absoluut in de gaten moet houden, een zak biologische patat met en een drankje! Deze Patat Met is wél goed voor je!

Foxlane:
De Nijmeegse indie rockers wonnen in 2018 de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, in 2019 tourden ze het hele land door met Popronde en hun sog ‘Birmingham’ is zoals wij dat zeggen: helemaal de tits! Check de song, en niet geheel onbelangrijk: check ze live!

Nemsis:
NEMSIS is een jonge band met echt een smoel, die een paar jaar geleden werd gesmeed op een middelbare school in Haarlem. De sterke band die hierdoor is opgebouwd is zowel te zien als te horen. Dat resulteert in energieke muziek met rauwe gitaren, heldere vocalen en gekke geluidjes waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Zelf noemen ze het Modern-Oriental Grungepop.

Real Derek:
Real Derek is het nieuwe project van Doortje Hiddema en Roy van Rosendaal (Figgie). Met zoveel mogelijk gitaarpedaaltjes en effecten maken ze rammelige sukkel-pop. Real Derek heeft de focus op ‘fun’ en deed al supports voor The Beths, Moss, Ezra Furman en werden o.a. 3voor12 talent tijdens de Popronde.


Avrotros Muziekcafé za 22 feb ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify