Patat Met: Queen’s Pleasure + Subterranean Street Society + CLOUDSURFERS Opkomend talent en een frietje met mayo
vrijdag 17 jun ‘22
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts van de Nederlandse bodem. Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met  getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Deze Patat Met is wél goed voor je! Op 17 juni is de beurt aan… Queen’s Pleasure, Subterranean Street Society en CLOUDSURFERS!

 

Queen’s Pleasure

Queen’s Pleasure is een Britrockband uit Amsterdam. Gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde klinkt het viertal als een eigentijdse mix van bands als Fontaines D.C., The Who en Blur. Met de power van de Ramones en de melancholie van The Smiths komt er een eigenzinnige ‘Wall of Sound’ op je af, precies wat je mag verwachten van een club postpubers. Op 24 september 2021 kwam hun album Words To Live By, Suits To Die In uit, deels opgenomen in UK en in Nederland en geproduceerd door Edd Hartwell (o.a. The Kooks, Jeff Beck) Met support in Nederland van radiostations 3FM en KINK en zelfs plays op BBC1 is de band meer dan klaar om live te spelen.

Subterranean Street Society

Subterranean Street Society is een Deens-Nederlandse band die een mix van Folk, Alternative en Grunge maken. Over een metalen resonator, scherp schurende holle basgitaren, vintage cassette tape noise en duistere drums hoor je een ruige stem poëtische verhalen vertellen over tragische helden, romantische liefde en zwervende zielen. Kwetsbare storytelling met een manisch randje gebaseerd op een leven van reizen tussen zalen, festivals en het spelen op de straten van Europa. Live is de band ruig, explosief en onvoorspelbaar. De band exporteert zijn verslavende ruige folk-Grunge al sinds 2016 over de hele wereld met shows in Nederland, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Rusland en Nieuw-Zeeland. Op 6 november, 2020 bracht de band ‘Twelve Steps’ met een livestream vanuit de Melkweg. Het album werd lovend ontvangen door de Nederlandse muziekpers. Ook is de band horen in de Noorse netflix serie ‘Ragnarok’.

CLOUDSURFERS

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste nieuwe namen uit de Nederlandse garagepunk is Cloudsurfers. Hun explosieve show voelt alsof je een shot adrenaline recht in je hart krijgt, Uma Thurman style! Deze met fuzz overgoten band met dubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein. Met de debuutplaat op zak en nieuwe muziek in de steigers zijn ze de meest geboekte band van Popronde 2021. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Ty Segall, Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard, oftewel: rammen geblazen.

Met onderstaande playlist kun je vast in de stemming komen voor 17 juni:


The Laundry BigBand ft. René ten Cate ma 13 jun ‘22
Danspaleis van Kooten XL vr 17 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify