;
Patat Met: Voltage + The Royal Engineers + Mantra Versgebakken en krokant uit de frituur van Podium de Vorstin!
vrijdag 20 apr ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Drie bands die op het punt staan door te breken kan je alvast checken in De Vorstin! Voor €5,- is deze Patat Met wél goed voor je. Deze maand trakteren we je op Voltage, The Royal Engineers en Mantra!

 

Voltage

Voltage zet Rock’n Roll weer op de kaart bij mainstream Nederland. De band headlinede een tour met uitverkochte shows en speelde support-shows voor o.a. Miss Montreal en Status Quo in de HMH. afgelopen najaar rockten ze de Popronde én momenteel staat er weer een uitgebreide tour. Hilversum mag natuurlijk niet ontbreken!

 

The Royal Engineers

The Royal Engineers staan bekend om hun catchy popsongs met een flinke dosis Rock ’n Roll. Geïnspireerd door het analoge geluid van de jaren 70, profileren ze zich elke show weer door een originele en groovy sound neer te zetten. Afgelopen jaar vlogen ze richting de Verenigde Staten, waar ze onder andere optraden tijdens het Sundance Filmfestival in Utah. Daarna gebruikten ze de zomer voor het opnemen van hun eerste album. Dit gloednieuwe album ‘Rock ’n Roll will never let you down’ is inmiddels uit.

 

Mantra

Psychedelische Grunge is een beknopte samenvatting van Mantra. Scheurende gitaren afgewisseld met harmonieuze klanken, en een rauwe zang staan centraal in de muziek. Grofweg spelen ze een mix van Nirvana en Sleepy Sun. Begonnen in obscure kroegjes in Haarlem, werkten ze langzamerhand toe naar optredens in Paradiso, de Melkweg, Opening van Mainstage Bevrijdingspop en een uitverkochte Palmtra show in het Patronaat. Tijd voor een nieuw bezoekje aan Hilversum.


Prince Tribute Band vr 20 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify