;
Patat Met: Knars + Convoi Exceptional + HEBE Aangestormd talent, patat met en een drankje!
vrijdag 19 okt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Voor €5,- krijg je 3 bands, een patatje met en een biertje. Deze Patat Met wél goed voor je!

Knars:
Zeven man sterk brengt de band een overdonderende sound vol punkrock, breakbeat, electronica, balkan en cumbia. Als in een lucide nachtmerrie sleept Knarsetand haar luisteraars door de hallen van hun gekkenhuis, langs kamers vol intense, rauwe, tegendraadse en hypnotiserende indrukken. Met felle teksten, psychedelische soundscapes, verleidende blazers, heftige gitaarriffs, agressieve hardstyle synths, pompende 90’s breakbeats en zware basslines tovert de Knarsetand-machine overal waar ze komen om tot een bak kolkende energie.

Convoi Exceptional:
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Oerol, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana, Into The Woods enzovoort.

HEBE:
Afkomstig uit een familie van kunstenaars, HEBE’s vader is regisseur (documentaire), haar moeder decor ontwerpster en docent aan De Rietveld Academy en haar broer is licht en visual ontwerper bij ‘Chasing The Hihat’, was de weg naar muziek al snel duidelijk. Na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam (2014), bracht de toen 25 jarige Hebe Vrijhof haar debuut EP ‘The Beginning’, met daarop 6 nummers, in oktober 2015 uit. Met deze EP liet HEBE een persoonlijke kant van zichzelf zien. Met duidelijke invloeden van Rhye, Lianne La Havas, James Blake en Van Morrison, is HEBE’s sound zowel opliftend en melancholisch tegelijkertijd. Afgelopen april kwam er al nieuwe muziek uit. We verwachten nog meer verse muziek van deze dame!


Soulmachine vr 19 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify