;
Patat Met: Banner + Sured + Alec Todd Met o.a. Banner.!
vrijdag 23 nov ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Voor €5,- krijg je 3 bands, een patatje met en een biertje. Deze Patat Met wél goed voor je!

Banner
De act van deze editie in Banner.! Met zijn debuut-EP Over Blue liet Banner. de wereld in 2017 kennis maken met zijn dromerige indie folk. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar en 750.000 Spotify streams verder en is de uit Den Haag afkomstige songwriter terug met nieuw materiaal. Op 3 augustus bracht Banner. de nieuwe single +7 HRS uit als voorproefje op de nieuwe EP die op 25 januari 2019 zal verschijnen via V2 Records.

Sured
De Utrechtse Sured werd in 2016 uitgeroepen tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht’, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Nadat Sured zijn nummer Ocean Ride in 2014 op TV speelde bij De Beste Singer-songwriter van Nederland, heeft hij enorme stappen gezet. Zo nam hij meerdere jingles op voor Radio538 en SLAM!FM, werd het gezicht van een commercial van T-Mobile, speelde in het voorprogramma van verschillende (inter)nationale acts, werd geboekt voor 28 shows tijdens Popronde 2017 en besloot in 2018 als band het podium op te gaan. In 2016 bracht Sured zijn eerste EP ‘The Blue Flame’ uit, waarna hij in juni 2018 terugkwam met zijn dansbare zomersingle ‘Back Again’. Op 7 september komt zijn nieuwe album ’21st Century Love’ uit. Vet!

Alec Todd
Alec Todd is een Engels Nederlandse songwriter uit Utrecht. In 2016 maakte hij samen met producer Roy van Rosendaal (Figgie, Blue Crime, Bombay) zijn mid-fi pop debut EP: ‘The Man in the Hammock’. Na de release van de EP in april 2018, begonnen zij vrijwel direct met het opnemen van haar opvolger, namelijk: ‘A Lone Wolf’s Loneliness’. Dit is een single bestaande uit twee delen. In vergelijking tot ‘The Man in the Hammock’ gaat Alec met deze tweedelige single, die invloeden kent van artiesten als Lil Peep, Sparklehorse en Ryan Adams, emotioneel nog meer de diepte in. De door emotie doordrenkte liedjes vertellen wat eenzaamheid kan doen met iemand.

Eind september dit jaar zal het eerste deel online gereleased worden en vertegenwoordigt Alec Todds ‘A Lone Wolf’s Loneliness’, die in het najaar in haar totaliteit uitgebracht wordt.


Steve Harley & Cockney Rebel (UK) vr 23 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify