;
Patat Met: Donna Blue + Van Common + Sofie Winterson Drie bands, een patatje met en een biertje!
vrijdag 21 jun ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Voor €5,- krijg je drie bands, een patatje met en een biertje. Deze Patat Met wél goed voor je!

Sofie Winterson
‘Wie verre reizen maakt, mag graag in een behouden haven zijn.’ Een eeuwenoud gezegde dat goed past bij Sofie Winterson anno nu en haar nieuwe album Sophia Electric. Een persoonlijke plaat over liefde, loslaten, verandering en herinnering. Ontdaan van alle tierelantijnen. Het album is geschreven en opgenomen op verschillende locaties als: Los Angeles, Lissabon, Haarlem en Amsterdam, maar haar eigen gitaar ging altijd mee.

Van Common
Koop een one-way ticket naar Amerika en je leert meer als Nederlandse popartiest dan in 10 jaar thuisblijven. Van Common, de nom de guerre van Sebastiaan van Ravenhorst, deed het in 2017. Vijf maanden lang was hij daar om zijn horizon te verbreden. En je kunt het avontuur terug horen in zijn muziek. Dat denk je dan tenminste, als je zijn voor een release in begin 2019 geplande 5-track EP hoort. Maar die nummers, die ergens tussen eighties new wave, dreampop en shoegaze in gesitueerd zijn, waren al af ruimschoots voor vertrek naar de VS. Dat kan dus maar één ding betekenen: dat muzikale avontuur zit gewoon in hem. Het is onlosmakelijk met hem verbonden.

Donna Blue
Muze, geliefde en bandlid van elkaar. Het creatieve duo achter Donna Blue speelt zwoele indiepop, onder invloed van sixties yé yé, Lynch-films en oude Hollywood romantiek – perfect voor het oefenen van de langzame dansbewegingen.

 


Avrotros Muziekcafé za 22 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify