;
Patat Met: Waltzburg + Bottles Of Love + VALENTINO. Drie bands, een patatje met en een biertje!
vrijdag 17 mei ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Voor €5,- krijg je drie bands, een patatje met en een biertje. Deze Patat Met wél goed voor je!

Waltzburg:
Waltzburg maakt eigenzinnige upbeat indie, geschreven door een pessimistische slaapkamerproducer en tot leven gebracht met zijn beste vrienden. De songs zijn super catchy, onvervalst en recht uit het hart en doen op de beste manier mogelijk denken aan bands als Vampire Weekend, Real Estate en Modest Mouse. Na een succesvolle Popronde en door hun eerste single ‘Ghost’ werd de band meteen uitgenodigd voor Noorderslag. ‘Neon’ is de nieuwste single, welke ook is verschenen op de debuut EP ‘Latest News’.

Bottles Of Love:
Het debuutalbum van Bottles Of Love, ‘Hush’, werd lovend ontvangen en kwam binnen op 35 in de Nederlandse Album top 100. De release, met 9 ijzersterke popsongs, zorgde voor een drukke festivalzomer voor de hyperpopband rondom frontman Willem Jonker. In 2018 zette Bottles Of Love weer vele Vaderlandse podia en festivals op z’n kop (o.a. tijdens Popronde) – en in 2019 komt de band met nieuw materiaal!

Valentino:
VALENTINO. is een authentieke, alternatieve pop / rockband uit Utrecht. Afgelopen jaar won de band de Utrechtse Popprijs. Als een innovatieve, modegevoelige groep willen ze hun aanhang inspireren, want ze brengen een frisse wind door de industrie. Ze onderscheiden zich met hun koperen gedeelte en de geloofwaardige podiumpresentie van hun frontman. Geïnspireerd door bands als Syd Arthur, Coldplay, Beach Fossils en Arctic Monkeys blijven ze zichzelf opnieuw uitvinden. Op dit moment werken ze aan een verzameling van vier singles die in 2019 worden uitgebracht.


Buena Vista Social Club (CU) | Omara Portuondo | Last Kiss vr 17 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify