;
Patat Met: Conditionals + A.ROSE + Inge van Calkar Drie bands, een patatje met en een biertje!
vrijdag 15 mrt ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Voor €5,- krijg je drie bands, een patatje met en een biertje. Deze Patat Met wél goed voor je!

Inge van Calkar
Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, Bracht in september 2018 haar tweede album ‘Reset’ uit. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische, terwijl de liedjes een elektronica injectie meekregen, die ze veel meer suspense geeft. De plaat is een sexy indie pop rocker waar Florence ongetwijfeld haar mooiste jurk voor zou hebben aangetrokken, en anders PJ Harvey wel.

A.ROSE
Met zangeres Anna-Rose Clayton (East-Grinstead, UK) zelfverzekerd en energiek op het front, maakt de Amsterdamse band A.ROSE eigentijdse rauwe electro-pop. Beïnvloed door de attitude van Tove-Lo, de underground elektronica van MØ en de zelfbewuste teksten van Lorde, zetten de drie dames en heer een dansbare show neer met veel synthesizers en mix van elektronische en akoestische drums. Verwacht aanstekelijke maar edgy popmuziek en waan je met je bontjas in de tram. Na een succesvolle Popronde als OOR-talent, een Kickstart van XITE en het debuut van de eerste single ‘ILYF’, maakt A.ROSE zich klaar voor de releases van haar nieuwste spannende elektronische tracks.

Conditionals
Conditionals is een elektronische trip-rockband, bestaande uit Koen Klarenbeek (drums en samples) en Rinze Voorberg (synths en vocals). Ze delen liefde voor zowel het minimalistische als het bombastische en combineren hun invloeden zoals Mogwai, The Acid, Deftones en Portishead voor een mix van elektronische lagen en een luide, stille, luide dynamiek. Hun eerste EP “Soon” werd begin 2019 uitgebracht.

 


Avrotros Muziekcafé za 16 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify