;
Patat Met: Sheila and the Kit + Loupe | De Vorstin Herfstsessies
vrijdag 04 dec ‘20
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | Grote zaal

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts uit de Nederlandse bodem. Het vet is warm, de drankjes koud en de artiesten super heet! Voor slechts €5,- word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden en een zak biologische patat met! Deze Patat Met is wél goed voor je!

**Loupe**
In een vochtige en smerige oefenbunker in het Amsterdamse Vondelpark schreef de band Loupe hun allereerste nummer met Leave Me There. Niet veel later werd dit nummer vereeuwigd in een one-take liveopname én video, die binnenkort overal op het internet te aanschouwen zal zijn. Julia (zang), Lana (bas), Annemarie (drums) en Jasmine (gitaar) maken dromerige indie-rocksongs die staan op een stevig ritmesectie- en gitaarfundament waar de zangmelodieën speels doorheen bewegen, en licht melancholieke beschouwingen over dagelijkse dingen zich verschuilen.

**Seila and the Kit**
Sheila and the Kit is een alternatieve synthpop band uit Nederland. Hun melodische, synthy nummers zijn elektronisch en bouncy, flirten met sounds uit de jaren 80, maar klinken altijd hedendaags. Geschreven om op te dansen werken alle nummers aanstekelijk en doen ze je verlangen naar de zomerfestivals. Catchy, vrouwelijke vocale over voortstuwende synths en drums. Klinkt als: The Ting Tings, Hot Chip & MØ.

De Vorstin Herfstsessies is een reeks unieke zitconcerten. Het najaar van 2020 wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Herfstsessies hier.


De Gooische Woordenaars vr 27 nov ‘20
Erwin Java's Travel Party | De Vorstin Herfstsessies vr 18 dec ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify