Patat Met: Dragonfruit RnB + neo-soul + hiphop = Dragonfruit
vrijdag 18 mrt ‘22
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts van de Nederlandse bodem. Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met  getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje met en een drankje. Deze Patat Met is wél goed voor je! Op 18 maart is de beurt aan… Dragonfruit!

Dragonfruit

‘’Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul’’ Dat is de grondslag voor de Rotterdamse band Dragonfruit. De groep jonge Rotterdammers trekt al tijden (internationale) aandacht met hun mix van Kaytranada-esque club-bangers, Dilla-achtige beats en dromerige vocalen à la Mahalia, dus op 8 oktober hebben ze hun langverwachte debuutalbum ‘’Gears of the Giant Machine’’ uitgebracht! En dat vraagt natuurlijk om een feestje!

Dragonfruit is een van de best bewaarde geheim van Nederlandse bodem. Met songs als ‘’Apples’ en ‘’Wasted’’ speelde de band zich in het vizier van (inter)nationale radio en pers. Zo heeft de band inmiddels al meer dan een miljoen Spotify streams op de teller staan en kreeg Dragonfruit aandacht van o.a. 3FM, Sublime en grote internationale muziekblogs als EARMILK, Wonderland en Stereofox. ‘’What got me instantly, were the smooth as silk vocals that literally melted my heart. And the beatwork is soo damn catchy, it will be stuck in my head for a while.” – Stereofox.

Of je nu wilt wegdromen op hazy synths en de dromerige vocals van zangeres Danique, of je moves wilt oefenen op dansbare beats; Dragonfruit heeft het beste van twee werelden! ‘’Set to carve out a unique space for themselves in the industry, Dragonfruit is a band that you shouldn’t be sleeping on’’ – Wonderland


The Three Degrees za 12 mrt ‘22
Edwin Evers Band za 26 mrt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify