;
Patat Met: GOSTO + Pocket Knife Army + Batobe Versgebakken en krokant uit de frituur van Podium de Vorstin!
vrijdag 13 okt ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 5 | deur € 5
muziek

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak patat  en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Drie bands die op het punt staat door te breken kan je alvast checken in De Vorstin! Voor €5,- is deze Patat Met wél goed voor je. Tijdens deze editie staan GOSTO, Pocket Knife Army en HEBE op het podium. Doe mij maar een patatje met, alsjeblieft!

GOSTO
Na maandenlang schaven en schuren is op 28 oktober het langverwachte debuutalbum ‘Memory Ivy’ van GOSTO uitgekomen. Na twee EP’s doet Roel Gosto Vermeer er een tandje bij en heeft hij de lat duidelijk nog iets hoger gelegd. Met het album ‘Memory Ivy’legt hij zijn hart op tafel. En dat hart pompt, ademt, schudt en leeft. Zijn muziek is indringend en sfeervol, donker en lichtvoetig tegelijk. GOSTO tilt je op, lat je zweven op nostalgie en neemt je mee in een bijna psychedelische trip. Je wilt dansen, maar ook met je ogen dicht in het helmgras liggen. GOSTO bregnt tegenstellingen samen tot een warme, opzwepende mis die je niet onberoerd laat.

Pocket Knife Army
Pocket Knife Army verkeert permanent in een schemerwereld. De plek waar het onduidelijk is waar de dag eindigt en de nacht begint. Zo wordt een landschap geschetst waarin het beeld soms helder en kleurrijk is, soms bitter monochroom. Pocket Knife Army klinkt organisch maar toch mechanisch, machinaal maar toch meeslepend. Bloedmooi en ongrijpbaar tegelijk.
Soms bestuurt de mens de machine, soms bestuurt de machine de mens
Dit tweemans leger rukt op en rekt de grenzen van het elektronische indie landschap tot het uiterste.

Batobe
Batobe is de act van de jonge Utrechtse producer Bas Thomas van Bemmelen. Geïnspireerd door artiesten als Flume, Moderat, Weval en Jon Hopkins, probeert hij zijn stempel te drukken op de elektronische muziekscene. Batobe staat voor intrigerende beats met de ballen van Rock ’n Roll. Verwacht heftige bassen, sferische gitaarpartijen en betoverende melodieën. Van rauwe Hip-Hop beats tot diepgaande elektronische minimal, Batobe neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis.


AVROTROS muziekcafé met o.a. Racoon za 14 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify