;
Patat Met: Lorrèn + INKT De lekkerste nieuwe acts van eigen bodem
vrijdag 17 sep ‘21
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Er is deze avond géén verkoop aan de deur! Bestel je ticket(s) dus online.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Binnen is er plaats voor ongeveer tachtig personen, met een vaste zitplaats. Je hoeft geen afstand te bewaren of een mondkapje te dragen. Wel is het de bedoeling dat je op je plek blijft. 

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Maandelijks oogsten wij de lekkerste nieuwe acts van de Nederlandse bodem.

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje met en een drankje. Deze Patat Met is wél goed voor je!

Deze vrijdag treden komen Lorrèn en INKT naar De Vorstin!

Lorrèn
De muziek van Lorrèn laat zich het beste omschrijven als soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij artiesten als Amy Winehouse, Lianne La Havas of Corinne Bailey Rae. Haar laatste singles ‘Pieces’, ‘Someone To Love’, ‘Alone’ en ‘Tell Me’ hebben al heel wat streams opgeleverd en worden regelmatig gedraaid op NPO Radio 1, 2, 5, Q Music, Sublime FM en op internatonale radiostations in Portugal, België, Oostenrijk en Denemarken.

 

INKT
INKT maakt melancholische indiepop met eigenzinnige Nederlandse teksten over alledaagse dingen. Een lang gesprek op een warme zomeravond. Een verhitte discussie en suizende oren. De wind die om je gezicht slaat als je aangeschoten naar huis fietst. Elke track de soundtrack voor een film die niet bestaat. Oprecht en emotioneel, intiem en meeslepend.


Avrotros Muziekcafé za 18 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify