Joshua J + Een Kasper + GINGE Patat Met: opkomend talent en een frietje met mayo voor slechts €7,50
vrijdag 18 mrt ‘22
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Helaas heeft Dragonfruit moeten afzeggen. Zangeres Danique heeft momenteel een longontsteking en kan daardoor niet optreden. Wij wensen haar beterschap!

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts van de Nederlandse bodem. Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met  getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Deze Patat Met is wél goed voor je! Op 18 maart is de beurt aan… Joshua J + Een Kasper + GINGE!

Joshua J

De sound van multi-talent Joshua J laat zich het beste omschrijven als wavy R&B, soul en hiphop. Hij is een jonge opkomende dj/producer uit Breda die sinds een tijdje nu ook zijn eigen vocals op zijn tracks zet. Zijn allereerste EP kwam terecht in de Beats of the Week playlist van Dr. Dre en het nummer ‘Lock My Door’ heeft inmiddels bijna 5 miljoen streams op Spotify, zijn laatste single ‘No Reply’ staat inmiddels bijna op twee miljoen.

Een Kasper
Een beetje de grenzen over, maar toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs. Een Kasper neemt je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. De kans dat ook jij je ergens in herkent, is groot. En misschien word je er een beetje ongemakkelijk van, dat kan. En is ook zeker niet gek. Want dingen durven delen waar hij niet helemaal trots op is, of zich misschien wel voor schaamt, is wat Een Kasper doet met zijn Nederlandstalige liedjes. Zelfs als de persoon waarover het gaat, in de zaal staat.

De van oorsprong drummer heeft een rauwe manier van gitaarspelen, die goed past bij de verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt. Soms doet Kasper dat alleen vanaf het podium, soms als duo en ook met band. En dat gaat best wel lekker. Zo werd zijn project Een Kasper geselecteerd voor Popronde 2020 (OOR-talent) en opnieuw voor 2021 (ook OOR-talent), waarvoor hij tussen de 10 en 20 shows speelde. Op 16 juli was Een Kasper zijn debuut EP release ‘Nooit Meer Slapen’ met een uitverkochte show in Patronaat Haarlem en de release van zijn tweede EP staat gepland voor 9 december aanstaande in Cinetol, Amsterdam.

GINGE
De in Utrecht gevestigde GINGE verwondert mensen met haar zwoele en scherpe sound. Geïnspireerd door artiesten als Joy Crookes, Mahalia en Snoh Aalegra is GINGE haar muziek een cocktail van RnB, pop en neo-soul. Terwijl haar debuut-EP ‘Belly’ nog steeds veel beluisterd wordt, zeker na de tour die ze in 2021 met Popronde deed, is ze al hard aan de slag met een volgend project. Onlangs bracht ze samen met DJ’s Sunnery Jamen & Ryan Marciano en QG de single ‘Better Things’ uit. Wees ready om ook in het komende jaar weer verrast te worden door deze vrolijke rossige verschijning.


Avond van de Stadsdichter za 19 mrt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify